Περιοχή


Εξαιρετική Τοποθεσία – Απίστευτη Θέα

Ένας μικρός περίπατος από το λιμάνι της Σκάλας σε οδηγεί στο Ακρογιάλι Hotel. Το λευκό και το μπλέ συνθέτουν την αρμονία. Αυτό είναι το Akrogiali Hotel, μια αρμονία, στην καρδιά του πιο πολυσύχναστου οικισμού του νησιού και αφημένο σε έναν κατάφυτο και χρωματιστό κήπο. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια που προσφέρουν θέα στο γαλάζιο του Σαρωνικού και στα καταπράσινα βουνά του Αγκιστρίου.

Η θάλασσα είναι, στην κυριολεξία, μόλις ένα βήμα από το ξενοδοχείο, τα πεντακάθαρα, υπέροχα νερά του Αγκιστρίου σας σαγηνεύουν και σας κάνουν να νιώσετε ήρεμοι απολαμβάνοντας το κάθε τι. Όντας στο πιο κεντρικό σημείο του νησιού μπορεί να σας προσφέρει άμεση πρόσβαση, τόσο σε καταστήματα πρώτης ανάγκης (φαρμακείο, ιατρείο, mini market, φούρνο κ.τ.λ) όσο και στα καφέ, στα εστιατόρια και στις γραφικές ταβέρνες, όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις αλλά και παραδοσιακά πιάτα.Τί λένε οι επισκέπτες μας:

An amazing value hotel, super-clean, comfortable and ideally located, very close to the sea.

Doris Germany

The Location of the Hotel perfect, it was spotless and the Breakfast was delicious.

Петьо Austria

Το προσωπικό πάντα εκεί για να σε εξυπηρετήσει, πεντακάθαρο, πολύ ωραία δωμάτια, ένας δρόμος σε χωρίζει από την υπέροχη θάλασσα!!! Είναι σαν να βρίσκεσαι αλλού και όμως είναι τόσο κοντά στην Αθήνα… Το σίγουρο ότι θα ξαναπάμε!!!

Maria Amarantidou Ελλάδα

Lovely hotel with wonderful host and right by the beach. We would definitely stay their again.

Brian United Kingdom