Σχετικά με μας


Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη διαμονή σας αξέχαστη!

Σχεδιασμένo για να προσφέρει άρτια και αμέριστη εξυπηρέτηση σε ζευγάρια, οικογένειες, φίλους αλλά και σε όσους θέλουν να χαλαρώσουν, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν τις διακοπές τους. Η θάλασσα είναι, στην κυριολεξία, μόλις ένα βήμα από το ξενοδοχείο, τα πεντακάθαρα, υπέροχα νερά του Αγκιστρίου σας σαγηνεύουν και σας κάνουν να νιώσετε ήρεμοι απολαμβάνοντας το κάθε τι. Όντας στο πιο κεντρικό σημείο του νησιού μπορεί να σας προσφέρει άμεση πρόσβαση, τόσο σε καταστήματα πρώτης ανάγκης (φαρμακείο, ιατρείο, mini market, φούρνο κ.τ.λ) όσο και στα καφέ, στα εστιατόρια και στις γραφικές ταβέρνες, όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις αλλά και παραδοσιακά πιάτα.

Η οικογένεια που διευθύνει το Akrogiali Hotel είναι πάντα διαθέσιμη να σας βοηθήσει με πληροφορίες σχετικά με το νησί. Είναι σαν να πας διακοπές σε παλιούς φίλους. Το χαμόγελο της ιδιοκτήτριας, η εξυπηρέτηση, η ευγένεια και η θετική διάθεση τους είναι λες και η γνωριμία αυτή κρατάει χρόνια και όλοι έρχονται ξανά και ξανά και ξανά…
Στην υποδοχή του Akrogiali θα βρείτε πληροφορίες για τις δραστηριότητές σας στο Αγκίστρι!

 Τί λένε οι επισκέπτες μας:

Όλα ήταν άψογα και το προσωπικό υπέροχο. Σίγουρα θα ξαναπάω. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ψάξεις κάτι άλλο στο νησί.

Angelos Moschovakis Ελλάδα

The breakfast was the best! It was simply the best breakfast I have ever had at a hotel – not just the food (all of which was home made), but the ambience too. The staff were amazing – they stopped at nothing to make my trip the best it could be 🙂

Abdulla United Arab Emirates

Fantastic staff! Thyna is just amazing! She is very friendly and would do anything to make you happy. She booked our tickets for the ferry on our departure.

Sara United Kingdom

Δεν υπάρχουν λόγια!!!! Το καλύτερο προσωπικό ξενοδοχείου και το καλύτερο δωμάτιο EVER! Πεντακάθαρα όλα και βρίσκεται και σε καταπληκτικό σημείο! Θα το επισκεπτόμουν ξανά.

Kwnstantina Pap Ελλάδα